-
نویسندهنوشتهها
-
۲ بهمن، ۱۳۹۲ در ۰۴:۳۳ #81462v.fatoorechiمشارکت کننده
ميوه، نان و هر خوردني ديگري پس از مدتي کپک مي زند.بنابراين توصيه ما به شما اين است که به دنبال ياد گرفتن راه هايي باشيد که کپک به مواد غذايي يخچال تان راه پيدا نکند.
رطوبت نان را بگيريد:
نان از آن دسته مواد غذايي است که بعيد است در يخچال خانه اي کپک نزده باشد! کپک نان به سرعت در بافت نان نفوذ مي کند و اگر تعدادي نان روي هم چيده شده باشد، همه آن ها را آلوده و غير قابل مصرف مي کند. وقتي نان کپک زد، راهي جز دور انداختن آن وجود ندارد اما براي اين که اين اتفاق نيفتد پيش از سرد شدن کامل نان ها، نبايد آن ها را روي هم چيد. پس براي اين که کپک، نان هاي شما را از بين نبرد آن ها را در پارچه هاي سفيد و تميز که بهتر از کيسه هاي پلاستيکي است و باعث جذب رطوبت نان مي شود، قرار دهيد.
ميوه ها را دريابيد:
بعد از نان، ميوه در صدر جدول مواد غذايي کپک زدني در يخچال خانه ها مي درخشد! کپک زدن ميوه ها درون يخچال هم واقعا دردسرساز است، چون جمع کردن لاشه هاي شل شده آن ها از جاميوه اي همراه بوي نامطبوعي که دارند، آزاردهنده است. براي پيشگيري از کپک زدن ميوه ها در جا ميوه اي يخچال يک اسفنج خشک قرار دهيد تا رطوبت را به خود جذب کند. يکي ديگر از راه هاي پيشگيري از کپک زدن ميوه ها اين است که آنها را درون دستمال نخي مرطوب نگهداري کنيد.
هوا را به داخل شيشه مربا راه ندهيد:
اگر در منزل خودتان مربا درست مي کنيد بايد بدانيد که کپک زدن مربا به مراحل پخت آن برمي گردد به طوري که اگر مربا خوب نپخته باشد، خيلي زود کپک مي زند. بهتر است قبل از بستن در مربا يک لايه آلومينيوم روي شيشه بکشيد و سپس در آن را ببنديد تا با ورود هوا، مرباي شما کپک نزند. براي جلوگيري از کپک زدن انواع مربا بهتر است به هنگام سرو کردن آن ها از قاشق چوبي تميز استفاده کنيد. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.