در مورد کنجد چه می دانید؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #86124
    Shafiei
    مشارکت کننده

    دارایی‌ها: کنجد جزو خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین دانه‌های روغنی است که مس، منگنز، کلسیم، فسفر، منیزیم، آهن، روی، سلنیوم، ویتامین B1، فیبر و ویتامین E زیادی دارد.

    فواید: دانه کنجد دارای روغن فراوانی است. این روغن گیاهی غیراشباع مانند روغن زیتون، تخمه کدو، هسته انگور یا گردو بدون کلسترول و دارای اسیدهای چرب امگا3، امگا6 و امگا9 است.

    مصرف چنین روغن‌هایی می‌تواند در پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی -عروقی بسیار موثر باشد. ضمن اینکه مس فراوان موجود در دانه کنجد، باعث شده متخصصان، مصرف آن را برای پیشگیری از ابتلا به بیماری آرتریت روماتوئید مناسب بدانند. مصرف این دانه روغنی می‌تواند تا حدی باعث کاهش دردهای روماتیسمی هم بشود.

    منیزیم بسیار فراوان موجود در دانه و روغن کنجد هم به پیشگیری از ابتلا یا تشدید ناراحتی‌های قلبی، پیشگیری از گرفتگی راه‌های هوایی در بیماران مبتلا به آسم، کاهش فشارخون، کاهش خطر ابتلا به سکته‌های قلبی و مغزی، جلوگیری از حمله‌های میگرن و کمک به داشتن خوابی خوب و آرام هم کمک می‌کند.

    به علاوه، کلسیم فراوان موجود در کنجد هم می‌تواند تا حدی باعث تخفیف علائم سردردهای میگرنی و نشانگان پیش از قاعدگی، کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان و سرطان کولون شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.