محصولات لبنی – از خوردن محصولات لبنی به جز برخی از محصولات مانند ( ماست)که دارای سطح پایین لاکتوز است اجتناب کنید زیرا بیمار به دلیل اسهال نمی تواند لاکتوز را تحمل کند.
غذاهای چرب و تند – از مصرف مواد غذایی تند و غذاهای چرب و شیرینی اجتناب کنید.
غذاهای با فیبر بالا – از خوردن مواد غذایی دارای فیبر شامل ( سبزیجات و میوه ها، آجیل و دانه ها، مغزها، حبوبات و مرکبات اجتناب کنید.
الکل و کافئین – در مسمومیت غذایی فعال از ( مشروبات الکلی، قهوه، کاکائوی داغ، چای و شکلات ( اجتناب کنید زیرا مصرف آنها از دست آب بدن را تشدید و منجر به تشدید اسهال می شود بهترین گزینه این است که با مایعات خود را هیدراته نگه داریم.
عصاره سیب و گلابی – سوربیتول ، گلوکز و فروکتوز موجود در آب سیب و گلابی در برخی از مردم ممکن است اسهال را بدتر کند.
منبع: سلامت نیوز