در ایران از هر ۲۰ نمونه سوسیس و کالباس ، ۱۸نمونه غیراستاتدارد است!

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #69524
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    همان طور که می دانیم در اغلب فراورده های گوشتی نظز سوسیس و کالباس مواد مغذی همچون پروتئین خالص وجود نداشته ولی موادی مانند فسفات ، نیترات ، نمک و چربی که برای سلامت بدن مضر است به وفور یافت می شود . نیترات پس از وارد شدن به دستگاه گوارش به نیتریت و نیتروز تبدیل و سرطانزا می شود .
    همچنین فسفات با اسیدیته ی بالایی که دارد ضمن ایجاد اختلال در جذب کلسیم توسط بدن ،احتمال ابتلا به پوکی استخوان را در افراد به ویژه زنان یائسه و سالمندان افزایش می دهد .
    و خبر بدتر اینکه :
    بر اساس گفته ی مدیر کل استاندارد استان تهران ، از 20 نمونه سوسیس و کالباس عرضه شده در سطح استان تهران از نظز یافت پروتئینی مورد آزمایش ، در 18 مورد مغایرت با استاندارهای ملی مشاهده شد که در تولید آن به طور گسترده از غضروف ، رگ و پی و امعا و احشای گاو و گوسفند استفاده می شود. .

    #96379
    madjd
    مدیرکل

    پس چرا جلوی تولیدش رو نمیگیرن؟

    #96381
    tavakoli
    مشارکت کننده

    واقعا جای تاسفه!

    #96382
    hooshmand
    مشارکت کننده

    می شه چند نمونه از سوسیس و کالباسهای استاندارد را معرفی کنید؟:blush:

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.