درمان چاقی با رفتار درمانی امکان پذیر است

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #81853
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    40 تا 70 درصد افراد چاق به درجاتی از افسردگی مبتلا هستند، تیم روانپزشکی و متخصص تغذیه می‌توانند نسبت به درمان بیماران چاق به طور همزمان اقدام کنند.
    از دیدگاه روانپزشکی استفاده از مداخلات جراحی برای درمان چاقی بیش از حد استاندارد، باید بر اساس صلاحدید پزشک جراح و در افرادی که نمایه توده بدنی بالای 40 دارند انجام شود.
    افسردگی در 40 تا 70 درصد افرادی که نمایه توده بدنی بیش از 40 دارند بروز می‌کند که در این شرایط لزوم انجام جراحی مورد تایید است.
    در اغلب بیماران درمان اضطراب و افسردگی با استفاده از شناخت درمانی و رفتار درمانی قابل کنترل است و نیازی به انجام عمل جراحی وجود ندارد.
    برای درمان چاقی باید ارزیابی شیوه زندگی و طرز نگرش فرد به چاقی مورد بررسی قرار گیرد، تیم روانپزشکی و متخصص تغذیه باید نسبت به درمان بیمار چاق به طور همزمان اقدام کنند.
    بهترین شیوه مقابله با چاقی روش زندگی صحیح است، به رغم اینکه 70 درصد کودکان چاق از پدران و مادر با وزن بالا متولد می‌شوند، ولی ژن چاقی ممکن است به صورت ژنی مغلوب در فرزند باشد، بنابراین پیروی از دستورات بهداشتی بهترین راهکار مقابله با افزایش وزن است.
    افراد چاق به درجاتی از افسردگی مبتلا هستند، افسردگی باعث کندی حرکات جسمی، افزایش ساعات خواب، احساس درماندگی و بی‌پناهی می‌شود. مبتلایان به این عوارض جهت کسب نشاط کاذب یه ریزه خواری روی می آورند که موجب تشدید چاقی و متعاقب آن افسردگی شده و این حلقه معیوب تکرار می‌شود.
    تصور ذهنی که فرد از خود دارد می تواند به مبارزه با چاقی کمک کند. فکر کردن به فواید لاغری و مضرات چاقی موجب می‌شود تا تمایلی کمتری به پرخوری ایجاد شود.
    در صورت درمان‌های مناسب و به موقع چاقی، نیازی به انجام مداخلات جراحی جهت کاهش وزن وجود ندارد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.