در یک آزمایش جدید که به تازگی توسط پزشکان سوئدی انجام شد، مشخص شده است که نوعی پروتئین موجود در شیر به نام لاکتوفریسین 4-14 (Lfcin4-14) به میزان چشمگیری در کاهش سرعت پیشرفت سرطان روده بزرگ موثر است.
به نقل از متخصصان علوم پزشکی دانشگاه لوند در سوئد، این پروتئین میتواند سرعت رشد سلولهای سرطانی روده بزرگ را به مرور زمان کاهش دهد. در این آزمایشات معلوم شد که این پروتئین قادر است از آسیب DNA در سلولهای سرطان روده که در معرض نور فرابنفش قرار میگیرند، بکاهند.
پزشکان امیدوارند در آینده با بهرهگیری از این یافته به پیشرفتهای سودمندی در زمینه کنترل و درمان این سرطان دست پیدا کنند.