امروزه به دلیل ایجاد تنوع در بازار محصولات لبنی، تولید ماست های طعم دار در کارخانه ها افزایش یافته است. بنابراین باید توجه داشت که این نوع ماست ها صرفا با هدف ارتقای سلامتی یا دارا بودن مزیت تغذیه ای نسبت به ماست های معمولی تهیه نمی شوند.
برای طعم بخشیدن به این نوع از ماست ها مقداری مارمالاد میوه، ذرات میوه، طعم دهنده و یا کنستانتره میوه به آنها اضافه می شود. همچنین در ترکیب آنها از مقداری شکر برای شیرین کردن استفاده می کنند. میوه مورد استفاده در این ماست ها نیز فساد پذیری را در آنها بالا می برد، از این رو در تهیه این ماست ها از مواد نگهدارنده مجاز استفاده می شود.
لذا بهتر است افراد از مصرف زیاد این نوع ماست در رژیم غذایی روزانه خود، خودداری نمایند.