درباره روغن کنسرو تن ماهی

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #81189
    Shafiei
    مشارکت کننده

    در تهیه کنسرو تن ماهی از روغن و نمک استفاده می‌شود، به علت نوع این مواد به هیچ وجه نباید از روغن کنسرو تن ماهی استفاده کرد چرا که روغن آن ممکن است حاوی اسیدهای چرب ترانس باشد.

    ویتامین‌های C، اسید فولیک، B12, B6, B2, B1 و ویتامین A با منبع گیاهی در برابر حرارت ناپایدار هستند و در کنسروها وجود ندارند. اما کنسروها حاوی پروتئین، کربوهیدرات‌ها و مواد معدنی ویتامین‌های مقاوم هستند.

    نوع چربی و افزودنی‌ها در کنسروها مهم است چرا که محتویات آن‌ها تازه نیستند. بنابراین برای کودکان، سالمندان و بیماران نیازمند غذای تازه ممکن است چندان مناسب نباشد.

    همه کنسروها باید پیش از مصرف به مدت 20 دقیقه در آب جوش حرارت داده شوند زیرا به علت نگهداری آنها در انبارها، امکان آلودگی بیرونی آنها خیلی زیاد است.

    باقی‌مانده کنسرو، پس از مصرف در ظرف شیشه‌ای درپوش دار ریخته و در یخچال نگهداری شود چون احتمال آلوده شدن محتویات کنسرو به سطوح داخلی ظرف کنسرو وجود دارد.

    #101473
    e.amini
    مشارکت کننده

    مطلب مفیدی در مورد نگهداری کنسرو بعد از باز شدن گذاشتین. مرسی

    #101476
    Shafiei
    مشارکت کننده

    خانم امینی جالب این جاست که برخی از افراد کنسرو رو روی حرارت مستقیم گرم می کنن!!!!!!!!!!

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.