بعضی از این مواد حساسیت زا در کودکان، مغزها و مخصوصا گردو و بادام زمینی هستند و بنابراین مادران باید بدانند که اگر کودکشان نسبت به هر کدام از این موادغذایی حساسیت دارند نسبت به غذا یا هر فرآورده ای هم که با آنها تهیه می شود حساسیت خواهند داشت. به عنوان نمونه اگر کودکی به بادام حساسیت دارد نمی تواند حریره بادام را که از بادام تهیه شده بخورد و باید موادغذایی دیگری را به عنوان جایگزین درنظرگرفت. البته اکثریت کودکان حساسیتی به بادام ندارند. زمانی که ما از حساسیت غذایی صحبت می کنیم معمولا به گروه معدودی از مواد غذایی اشاره می کنیم که درصد کمی از کودکان نسبت به آنها حساسیت دارند.
البته علت ایجاد حساسیت، نوع پروتئینی است که در یک ماده وجود دارد. زمانی که این پروتئین حرارت می بیند، ساختارش دچار تغییر می شود و ممکن است حساسیت زایی آن یا از بین برود یا خیلی کم شود. به همین دلیل زمانی که غذاهای حساسیت زا پخته می شوند حساسیت کمتری در افراد ایجاد می کنند. ضمن اینکه بادام با پخته شدن نه تنها خواص غذایی اش را از دست نمی دهد بلکه بهتر هم می شود. نکته مهم این است که برای تهیه حریره بادام اجازه بدهید بادام با حرارت مناسب پخته شود و مرحله پخت بیش از حد طول نکشد.
تجربه ای هم که بسیاری از مادران به آن اشراف دارند این است که ممکن است بعضی از بادام ها تلخ باشند بنابراین مادر باید مقدار کوچکی از هر بادام را امتحان و مزمزه کند تا اگر تلخ بود، از آن استفاده نکند. تلخی بادام به دلیل وجود ماده ای به نام آمیگدالین است که مضر نیست ولی اگر استفاده نشود، بهتر است.