تحقیقات صورت گرفته در دانشگاه اسکرانتون آمریکا نشان می دهد مقادیر آنتی اکسیدان در دانه ذرت بسیار بیشتر از میوه و سبزیجات است.
دانه ذرت به دلیل کالری پایین به عنوان یکی از مواد غذایی رژیمی محسوب می شود و حاوی مقادیر زیادی فیبر است.
اما محققان به تازگی دریافته اند که میزان آنتی اکسیدان موجود در آن موسوم به «پلی فنول» بسیار بیشتر از میوه و سبزیجات است. پلی فنول برای مبارزه با مولکول هایی که به سلول ها صدمه می زنند بسیار مفید است.
با توجه به این که میزان آب در دانه ذرت تنها چهار درصد است، مقادیر پلی فنول این ماده غذایی در مقایسه با میوه های آبدار و سبزیجات که از ۹۰ درصد آب تشکیل شده اند، بسیار بیشتر است. میزان آنتی اکسیدان موجود در یک ظرف ذرت ۳۰۰ میلی گرم یا دو برابر میزان موجود در میوه های آبدار است.
«جو وینسون» از محققان دانشگاه اسکرانتون تأکید می کند: اگرچه ذرت یک دانه صد در صد کامل و فرآوری نشده است، اما این ماده غذایی فاقد ویتامین و مواد مغذی موجود در میوه و سبزیجات است و نباید جایگزین این محصولات شود.
تبدیل دانه های ذرت به ذرت بو داده (پاپ کورن) باعث کاهش خواص این ماده غذایی با ارزش می شود. ذرت بو داده از پایین ترین میزان کالری برخوردار است.
نتایج این یافته در انجمن شیمی آمریکا در سن دیاگو اعلام شده است.