مرتضی صفوی در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری فارس، در رابطه با تغذیه دانشآموزان اظهار داشت: کودکان و دانشآموزان در دوران مدرسه برای افزایش یادگیری نیاز به غذاهای ویژهای دارند که خوراکهای دریایی از جمله غذاهای مناسب برای آنان به شمار میرود.
وی افزود: خوراک دریایی دارای فسفر بالا بوده و در یادگیری افراد به ویژه کودکان موثر است؛ مغزیجات به ویژه بادام زمینی نیز هوش کودکان را افزایش میدهد و مصرف آن برای دانشآموزان به صورت روزانه توصیه میشود.
این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه خوردن صبحانه نیز در افزایش یادگیری دانشآموزان بسیار مؤثر است، گفت: بهترین میانوعده نیز برای دانشآموزان نان و پنیر و گردو یا نان و پنیر و خرما بوده است لذا به والدین توصیه میشود نسبت به گذاشتن این خوراکیها در کیف مدرسه بچهها اهتمام داشته باشند.
صفوی گفت: خوردن چیس، پفک و ساندیس بر روی جسم و هوش کودکان تأثیر منفی داشته و باید از مصرف آنها توسط کودکان جلوگیری شود.