اگر می خواهید هلوی کال به سرعت رسیده شود هلوها را در جعبه ای که با
روزنامه آن را پوشانده اید ، قرار دهید . به این ترتیب گاز های متصاعد شده
خارج نمی شوند و باعث رسیدن سریع هلو می شود.
از ضخامت و کلفتی گریپ فروت نیزمی توان به آبدار بودن یا نبودن آن پی برد.
برای تشخیص اینکه گریپ فروت ضخیم است یا نازک به انتهای آن یعنی قسمتی
که به ساقه وصل می شود ، توجه کنید.
اگردر گریپ فروت برامدگی ایجاد شده است و به طور معمول ناصاف
و پر چین به نظر می رسد. این بخش از پوست گریپ فروت هر چه ضخیم تر
باشد میوه پر آب تر است.
برای شکستن نارگیل نیز ابتدا الیاف آن را از نارگیل جدا کنیم ، بر روی نارگیل
لکه هایی مانند چشم وجود دارد ، آن قسمت را سوراخ کنید و شیره ی آن را از
خارج کنید.سپس نارگیل را داخل تابه قرار داده به مدت 30 تا 60 دقیقه گذاشته
تا حرارت ببیند. بعد از این زمان بگذارید تاپوست آن سرد شود .سپس با یک
ضربه چکش پوست نارگیل را از آن جدا کنید.
اگر می خواهید پوست گردوی سبز را از ان جدا کنید و دستتان سیاه نشود
داخل ظرف پر از آب پوست گردو را بکنید.
اگر می خواهید مغز گردو را سالم از پوست آن جدا کنید ، گردو ها را یک
شب تمام داخل آب نمک خیس کنید ، سپس پوست آن را به آرامی شکسته
و مغز گردو را بیرون بیاورید .
برای آب گرفتن میوه ها نیز به یاد داشته باشید به اندازه کافی آب بگیرید چون
ب هویج بماند ، تلخ و اگر آب سیب بماند سیاه می شود.