دارچین یکی از قدیمیترین ادویههای موجود است. 2500 سال پیش مصریها از این ادویه برای مومیایی کردن مردههایشان استفاده میکردند. دارچین خواص فوقالعادهای دارد.
در طب سنتی، این ادویه به عنوان شربت خلط آور گرم در نظر گرفته میشد، برای همین از آن برای بهبود حالت احتقان، التهاب ریهها و همچنین برای درمان آب ریزش بینی استفاده میشده است.
اگر میخواهید خواص دارچین چند برابر شود یک عدد چوب دارچین را به جوشاندهی زنجبیل اضافه کرده و میل کنید. میتوانید از پودر دارچین در تهیهی غذاهایتان استفاده کنید. روی کیکها و شیرینیجات دارچین بپاشید و به هر بهانهای از خواص آن استفاده کنید. البته به این بهانه در مصرف شیرینیجات زیادهروی نکنید.