ادویه ها و چاشنی هایی نظیر دارچین و زنجبیل با افزایش حساسیت سلو ل ها نسبت به انسولین، به درمان دیابت کمک می کنند.
در تحقیق انجام شده در دانشکده بهداشت و پیراپزشکی خرم آباد ، تأثیر چاشنی هایی نظیر دارچین و زنجبیل در درمان دیابت چنین تشریح شده است: مقاومت بدن نسبت به انسولین زمانی رخ می دهد که گیرنده نسبت به انسولین پاسخ ضعیف دهد که آن هم در اثر نارسایی سلول در جذب ذرات گلوکز خون حادث می شود.
بنابراین گزارش مصرف روزانه یک گرم دارچین، سطوح گلوکز در دیابتی ها را تا 30 درصد کاهش می دهد زیرا این چاشنی موجب افزایش حساسیت سلول نسبت به انسولین می شود.
این گزارش حاکی از آن است که زنجبیل نیز به طور مشابهی موجب افزایش حساسیت سلول نسبت به انسولین شده و به طور کل این چاشنی ها به علت آنکه حاوی میزان زیادی از آنتی اکسیدان ها هستند از عوارض دیابت به وسیله کاهش اکسیدان های ناشی از مصرف چربی ها جلوگیری می کنند.