بر اساس پژوهشی که محققان پاکستانی در سال 2003 انجام دادهاند، دارچین به پیشگیری یا درمان دیابت کمک میکند. مصرف روزانه 3.1 تا 6 گرم عصارهی دارچین (به مدت 40 روز)، قند خون مبتلایان به دیابت نوع 2 را به میزان 18 تا 29 درصد، تری گلیسیرید را به میزان 23 تا 30 درصد و کلسترول مضر خون LDL آنها را به میزان 7 تا 27 درصد کاهش میدهد.
پژوهش دیگری که در سال 2006 روی 79 فرد انجام گرفت نیز نتایج یکسانی را ارائه داد.
دکتر بئاتریس رینال، متخصص تغذیه میگوید: «دارچین بالا رفتن میزان قند خونی که بعد از اتمام غذا گرفته میشود را کاهش میدهد و به مبتلایان به دیابت و یا افرادی که در شرف ابتلا به آن هستند این امکان را میدهد تا در تغذیهی خود کمتر دچار مشکل شوند».