-
نویسندهنوشتهها
-
۱۳ اردیبهشت، ۱۳۹۵ در ۰۰:۴۹ #95163s.shahemiمشارکت کننده
طرز تهیه خورش آلو اسفناج مخصوص گیاهخواران
فصل اسفناج که می شود خورش آلو اسفناج اولین غذایی است که به ذهن خانم های خانه می افتد ولی لابد می خواهید بگویید از وقتی گیاهخوار شده اید لب به این غذا نزده اید. در این جا روش تهیه خورش آلو اسفناج گیاهی را داریم که از مدل گوشت دار آن هم خوشمزه تر است.امتحان کنید.
مواد لازم برای 4 نفر برای خورش آلو اسفناج گیاهی
اسفناج خرد شده : 500 گرم
آلوبرقانی : 200 گرم
قارچ دکمهای : 250 گرم
پیاز متوسط : 1 عدد
آبلیمو :1 ق س
شکر : 1 ق س
زردچوبه : 1 ق چ
ادویه دلخواه : 1 ق چ
نمک : به میزان لازم
روغن : به میزان لازمطرز تهیه خورش آلو اسفناج گیاهی
ابتدا اسفناج را پاك كرده و بشویید. بعدازآنکه کاملا خشک شد، آن را بهصورت قطعات درشت خرد كنید.
آلوبرقانی را بشویید و حدود نیم ساعت آن را خیس کنید.
قارچ دکمهای را خوب بشویید و بهصورت درسته در غذا استفاده کنید.
حال پیاز را بهصورت نگینی خرد کنید.
در یک تابه مناسب کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز را داخل روغن تفت دهید تا سبک شده و طلایی شود.
بعد زردچوبه و ادویه را اضافه كرده و مخلوط كنید.
در این زمان باید آلو و قارچ را به پیازداغ اضافه کرده و کمی تفت دهید.
بعد از دو تا سه دقیقه اسفناج خرد شده را افزوده و با بقیه مواد تفت دهید.
نصف لیوان آب هم اضافه كنید.
صبر کنید تا مواد بپزند و خورش جا بیفتد.
شکر و آبلیمو را در یککاسه کوچک باهم مخلوط کنید.
در آخر پخت، نمك و مخلوط شكر و آب لیمو را به خورش اضافه كنید.
بعد از چند دقیقه خورش شما آماده است.یه جور دیگه : در این خورش از قارچ های درشت به صورت ورقهای نیز می توانید به جای قارچ دکمهای استفاده كنید.
فوت و فن : این خورش نباید آبكی باشد. پس به میزان آبی كه اضافه می كنید خوب دقت كنید. همچنین اجازه دهید خورش خوب جا بیفتد.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.