خوردن ماهی قزل آلا خطر سرطان را کاهش نمی دهد

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #76058
    zghasemi
    مشارکت کننده

    تصور همگان بر این است که خوردن انواع ماهی ریسک ابتلا به انواع سرطان ها را کاهش می دهد و نیز به دلیل وجود امگا3 روند پیشرفت پوکی استخوان کاهش می یابد.

    به نقل از بلومبرگ تحقیقات جدید نشان می دهد که خوردن ماهی ما قطعاً سبب عدم ابتلا به سرطان نمی شود بلکه در مواردی خود ریسک ابتلا را زیاد می کند به دلیل وجود هورمون هایی که به خصوص در ماهی قزل آلا وجود دارد.

    گفتنی است خوردن ماهی به اندازه ی کافی و مناسب در هفته سبب سلامت و بهبود گردش خون و جلوگیری از لخته شدن خون در رگ ها می گردد اما زیاد خوردن آن نیز ممکن است خطراتی را متوجه سلامت انسان کند.

    #99532
    s.samadi
    مشارکت کننده

    با توجه به این مطلب بلاخره هفته ای 3 بار ماهی بخوریم یا نه؟ بیشتر امگا 3 ماهی رو جهت سلامت قلب استفاده میکردیم نه پیشگیری از سرطان! آیا این هدف عمده تامین میشه با خوردن قزل یا باز هم تداخل داره با هورمون هایی که ذکر کردین؟

    #99542
    zghasemi
    مشارکت کننده

    همانطور که در خط آخر مطلب به آن اشاره شده است باید در مصرف ماهی تعادل را حفظ نمود و مصرف آن در حد متعادل مفید و بلامانع می باشد

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.