خوردن سوشی‌ می‌تواند باعث بیماری انگلی شود

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #96131
    f.kashkalani
    مشارکت کننده

    پزشکان در بریتانیا در تحقیقات اخیر خود نسبت به وجود انگل در سوشی هشدار داده‌اند.

    به گزارش سلامت نیوز به نقل از بی‌بی‌سی،بر اساس تحقیقاتی که در نشریه پزشکی بریتانیا منتشر شده افزایش عفونت‌های انگلی ممکن است مرتبط به عادات تغذیه‌ای و افزایش محبوبیت بیش از پیش سوشی در کشورهای غربی باشد.
    کارشناسان اخیرا مردی ۳۲ ساله را در لیسبون، پرتغال تحت مداوا قرار دادند که جدار روده اش را لارو انگل پوشانده بود.

    این مرد به مدت یک هفته از معده درد، حالت تهوع و و تب رنج می برد. آزمایش خون او نشان داد که دارای عفونت خفیفی است.
    اما هنگامی که گفت اخیرا سوشی خورده، پزشکان شک کردند که شاید مبتلا به آنیساکیاسیس باشد. آنیساکیاسیس یک بیماری انگلی است که در اثر هجوم کرم آنیساکید به معده و روده منتقل می‌شود. عفونت ناشی از این انگلها در انسان، در اثر هضم ماهی و آبزیان خام یا نیم پخته به وجود می آید.

    پزشکان بعد از انجام آندوسکوپی، یعنی با وارد کردن یک لوله باریک و انعطاف‌پذیر با دوربینی بر یک سر آن، انگلی را مشاهده کردند که به قسمت متورم روده مرد مبتلا چسبیده بود.
    سپس با استفاده از تور مخصوص کرم را از جداره روده جدا کردند. به گفته گروه پزشکی در بیمارستان مرکزی لیسبون علائم بیماری فورا از بین رفت.
    پزشکان می‌گویند که بیشترین موارد ابتلا به آنیساکیاسیس در ژاپن گزارش شده اما در عین حال هشدار دادند که علائم این بیماری در کشورهای غربی نیز به طور فزاینده ای تشخیص داده شده است.
    در بریتانیا انگل‌های قابل انتقال به انسان‌ها در دو نوع ماهی شناسایی شده است؛ یکی در ماهی آزاد آتلانتیک و دیگری در قزل آلایی که از دریا و یا از رودخانه‌های بریتانیا صید می‌شود.
    پزشکان توصیه می‌کنند که محتوی شکم ماهی خالی شود و سپس به مدت دست کم ۴ روز در فریزر بماند.
    آنها همچنین توصیه کرده‌اند که ماهی قبل از خوردن باید کاملا پخته شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.