-
نویسندهنوشتهها
-
۶ آبان، ۱۳۹۲ در ۰۳:۲۹ #79898v.fatoorechiمشارکت کننده
– از مغزها استفاده کنید
کمبود سلنیوم در بدن باعث اضطراب، افسردگی و خستگی میشود. آجیل (مغزها) سرشار از سلنیوم هستند، لذا مصرف مقداری از انواع آن به طور روزانه برای کاهش اضطراب و دلآشوب مفید میباشد.قارچ، ماهی تن و ماهی سالمون نیز حاوی مقادیر مناسبی از سلنیوم هستند.
– اسفناج بخورید
منیزیم باعث آرامش اعصاب و عضلات میشود. همچنین بدن ما برای جلوگیری از فشارهای عصبی به منیزیم نیاز دارد، لذا کمبود آن منجر به تنشهای عصبی، گرفتگی عضلانی و خستگی میشود. اسفناج منبع غنی از منیزیم است. سعی کنید روزانه یک پیمانه اسفناج تازه و خام یا نیم پیمانه اسفناج پخته بخورید، البته ماهی و تخم کدو حلوایی نیز جایگزینهای مناسبی برای اسفناج میباشند.
– از سبزیجات کمک بگیرید
ریحان منبع خوبی از منیزیم است که باعث آرامش اعصاب، شل شدن عضلات و راحتی رگهای خونی میشود. با مصرف کلم بروکلی نیز میتوانید مقدار مناسبی از پتاسیم لازم را دریافت کنید. منابع دیگر پتاسیم شامل آواکادو، موز، کلم پیچ، کلم بروکسل، کدوحلوایی، گوجهفرنگی و بادمجان هستند.
– از فواید جو بهره ببرید
مجموعه کربوهیدراتهای موجود در بدن سبب افزایش جذب تریپتوفان و در پی آن ساخت سروتونین میشود.برای داشتن اثر تسکیندهنده، توصیه میگردد جو را همراه با مقداری مواد پروتئینی (مانند مغزها و یا دانههای مفید) مصرف کنید. برنج قهوهای، غلات خام و حبوبات نیز منابع خوبی از کربوهیدراتها به شمار میآیند و میتوانند جایگزین مناسبی برای جو باشند.
– به لبنیات «نه» نگویید!
شیر اثر آرامبخش دارد. شیر از آنجایی که حاوی تریپتوفان میباشد باعث تسکین و آرامش مغز میشود.
– از خوردن غذاهای دریایی لذت ببرید
میگو از نظر ارزش غذایی، مادهای کامل به حساب میآید.این موجودات دریایی کوچک منابع بسیار خوبی از تریپتوفان و سلنیوم هستند که برای حفظ آرامش و اعصاب بدن ضروری میباشند.آبزیان دیگر مانند ماهی هم همان خواص میگو را دارند و مصرف آنها نیز توصیه میگردد.
– روز را با نوشیدن چای آغاز کنید
برگهای چای حاوی یک اسیدآمینه ضروری برای بدن میباشند که با تولید امواج مغزی آلفا سبب کاهش استرس و افزایش آرامش میشود.چای سبز نیز در این مورد مفید است.
– با کیوی اوج بگیرید!
مغز برای تبدیل تریپتوفان به سروتونین نیازمند ویتامین C است. میوه کیوی منبع خوبی از ویتامین C است .میوههای دیگر غنی از ویتامین C عبارتند از توتفرنگی، پرتقال و گریپفروت. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.