سينه مرغ
دو عدد
پنير پارمسان
200 گرم
روغن مايع
100 گرم
آرد گندم
نصف پيمانه
سس كچاپ
50 گرم
نمك و فلفل
به ميزان لازم
طرز تهيه :
ابتدا سينه مرغ را با بيفتككوب به مقدار كم ميكوبيم و در نمك، فلفل و آرد گندم ميغلتانيم و در روغن سرخ ميكنيم تا طلايي شود. سپس پنير پارمسان را روي هر كدام قرار داده و در داخل فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد قرار ميدهيم. حدود 10 دقيقه زمان لازم است تا پنير سرخ شود، آنگاه از فر خارج كرده و با سس كچاپ تزئين ميكنيم