مواد لازم برای تهیه این غذا:
▪ یک حبه سیر خرد شده
▪ دو قاشق مرباخوری آب لیمو ترش
▪ سه چهارم قاشق مرباخوری نمک
▪ دو و نیم قاشق مرباخوری پودر زیره سبز
▪ یک و نیم قاشق مرباخوری پودر فلفل
▪ ۴۵۰ گرم ماهی سالمون یا هرماهی بدون استخوان
▪ دو عدد پیاز متوسط
▪ یک عدد فلفل دلمه بزرگ خرد شده
▪ دو عدد گوجه فرنگی متوسط خردشده
▪ یک فنجان شیره نارگیل
▪ دو فنجان گشنیز خردشده
▪ دو فنجان برنج پخته شده
● طرز تهیه
در یک پیاله سیر له شده را با آب لیموترش، نمک، پودر فلفل وزیره به خوبی مخلوط کنید و بگذارید تا برای دو ساعت در دمای اتاق بماند.
در یک تابه بزرگ کمی روغن زیتون بریزید و روی آن ماهی های لایه لایه شده را قرار دهید. سپس پیازهای خرد شده را به آن اضافه کرده و فلفل دلمه ها و گوجه فرنگی ها را که لایه لایه خرد کرده اید روی آن قرار دهید.
سپس از مخلوط تهیه شده در پیاله به آن اضافه کرده و با دست روی آن گشنیز خرد شده را بپاشید. سپس شیره نارگیل را روی آن قرار دهید.
تابه را روی حرارت ملایم بگذارید و در آن را بگذارید تا برای یک ساعت و ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزد.
سپس برنج را در کنار این مواد در ظرف ریخته و آن را سرو کنید.