در این غذا، ماهی به روش بخارپز آماده میشود.
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:
فیلهی ماهی 750 گرم
اسفناج 500 گرم
کره 30 گرم
آرد 1 قاشق سوپخوری
شیر 1 پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
خامه یکدوم پیمانه
پنیر گودای رنده کرده 1 پیمانه
خرده نان یکدوم پیمانه
پنیر گودای اضافی یکدوم پیمانه
طرز تهیه:
* ماهی را بخارپز کنید تا کمی نرم و پخته شود.
* اسفناج را نیز جداگانه بخارپز کنید.
* کره را در تابهی مناسبی بریزید، روی اجاق آب کنید و آرد را 1 دقیقه در آن تفت دهید.
* به تدریج شیر را بیفزایید و هم بزنید تا سُس غلیظ شود.
* نمک و فلفل را نیز اضافه نمایید.
* سپس در کاسهی مناسبی، خامه، پنیر و ماهی خردکرده را بریزید، سس را به آن بیفزایید و مخلوط سازید.
* اینک در کف کاسههای نسوز، قدری اسفناج قرار دهید، رویش از مواد فراهم کرده بریزید و دوباره قدری اسفناج رویشان بریزید.
* اکنون خرده نان و پنیر اضافی را مخلوط کنید و روی اسفناجها بپاشید.
* حالا در فر گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت 30 دقیقه در طبقهی وسط بپزید.
* آنگاه در همان ظرف از خود پذیرائی نمایید.