خوراک فیله‌ی ماهی و اسفناج

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71557
    کاربر عادی
    مشارکت کننده

    در این غذا، ماهی به روش بخارپز آماده می‌شود.



    مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

    فیله‌ی ماهی 750 گرم

    اسفناج 500 گرم

    کره 30 گرم

    آرد 1 قاشق سوپ‌خوری

    شیر 1 پیمانه

    نمک و فلفل به میزان لازم

    خامه یک‌دوم پیمانه

    پنیر گودای رنده‌ کرده 1 پیمانه

    خرده نان یک‌دوم پیمانه

    پنیر گودای اضافی یک‌دوم پیمانه

    طرز تهیه:

    * ماهی را بخارپز کنید تا کمی نرم و پخته شود.

    * اسفناج را نیز جداگانه بخارپز کنید.

    * کره را در تابه‌ی مناسبی بریزید، روی اجاق آب کنید و آرد را 1 دقیقه در آن تفت دهید.

    * به تدریج شیر را بیفزایید و هم بزنید تا سُس غلیظ شود.

    * نمک و فلفل را نیز اضافه نمایید.

    * سپس در کاسه‌ی مناسبی، خامه، پنیر و ماهی خردکرده را بریزید، سس را به آن بیفزایید و مخلوط سازید.

    * اینک در کف کاسه‌های نسوز، قدری اسفناج قرار دهید، رویش از مواد فراهم کرده بریزید و دوباره قدری اسفناج رویشان بریزید.

    * اکنون خرده نان و پنیر اضافی را مخلوط کنید و روی اسفناج‌ها بپاشید.

    * حالا در فر گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتی‌گراد، به مدت 30 دقیقه در طبقه‌ی وسط بپزید.

    * آن‌گاه در همان ظرف از خود پذیرائی نمایید.

    #98168
    amini
    مشارکت کننده

    به به خیلی خوشمزست ولی با این کره و خامه چاق کننه چی کار کنیم؟

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.