-
نویسندهنوشتهها
-
۶ مرداد، ۱۳۹۴ در ۱۰:۱۲ #90450m.adibianمشارکت کننده
خوراک سبزيجات :
خوراک سبزيجات براي افرادي مناسب تر از که در حال رژيم گرفت هستند و کالري بسيار بالاي احتياج دارند اين غذا بسيار خوشمزه ميباشد و در همه مواقع ميتوان نوش جان کرد
لوبيا سبز سرد و تر و هويج گرم و تر است . بروکلي گرم خشک و چغندر هم گرم خشک است.1.هويج و لوبيا و بروکلي را خوب مي شوييم سپس به اندازه دلخواه برش مي زنيم و با يک ليوان آب مي گذاريم بپزد
2. سپس پياز را نگيني خرد کرده و سرخ مي کنيم .
3.سبزيجات پخته را در پياز داغ کمي تفت مي دهيم و نمک و فلفل و اليمو اضافه مي کنيم .
4.در آخر با لبو روي آن را تزيين مي کنيم .خاصيت آنتي اکسيداني هويج پخته 34 برابر هويج خام است . هويج سرشار از فيبر است و باعث مي شود اسهال بهبود پيدا کند. هويج سرشار از بتاکاروتن است و از پيري جلوگيري مي کند . براي بينايي و بالابردن سيستم ايمني بدن هم مفيد است . لوبيا سرشار از ويتامين هاي A، B، C و مواد معدني آهن، فسفر، کلسيم و پتاسيم است و با اين که از کالري کمي برخوردار است از نظر تغذيه اي بسيار مقوي مي باشد. همچنين به دليل داشتن ويتامين K، براي ساختن استخوان هايي قوي بسيار مهم است. لوبيا سبز منبعي سرشار از آهن است. بروکلي داراي ميزان بالايي فيبر است و براي لاغري موثر است . در عين حال درصد بالاي کلسيم آن براي پوکي استخوان موثر است . همين طور آنتي اکسيدان بسيار قوي است براي جلوگيري از سرطان بسيار مفيد است . همين طور داراي ويتامين ث و مقاديري بتاکاروتن است که از اثرات مضر راديکال هاي آزاد بدن را محافظت مي کند .لبو به دليل داشتن فيبر که خاصيت کاهش چربي خون را دارد و همچنين اسيدفوليک، بايد در سبد غذايي بيماران قلبي قرار گيرد. لبو داراي مقادير فراوان آهن در کنار ويتامين ((ث)) و اسيد فوليک است که از بروز کم خوني در افراد بويژه دختران جوان ممانعت مي کند
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.