خوراک بلغور گندم و کنگر، برای پیشگیری از ریفلاکس

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #82208
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    وعده‌های غذایی کوچک، کم حجم و مکرر بخورید. همراه غذا آب ننوشید و آب را بین وعده‌های غذایی میل کنید.
    یکی از مشکلات گوارشی ریفلاکس است. برای پیشگیری و درمان این مشکل به نکات زیر توجه فرمایید:
    * از مصرف مواد غذایی محرک مانند نوشابه‌های گازدار، چای پررنگ، قهوه، گوجه‌فرنگی، مرکبات و آب آن‌ها، ادویه‌جات و به خصوص فلفل پرهیز نمایید.
    * مصرف مواد غذایی چرب و سرخ‌کرده و شیرینی‌ها را کاهش دهید.
    * مواد غذایی کم‌چرب مانند شیر کم چرب را جایگزین مواد غذایی پرچرب کنید.
    * از مصرف شکلات، نعنا و محصولات حاوی نعنا (مانند قرص نعنا و عرق نعنا) اجتناب نمایید.
    * وعده‌های غذایی کوچک، کم حجم و مکرر بخورید. همراه غذا آب ننوشید و آب را بین وعده‌های غذایی میل کنید.
    * حداقل 2 تا 3 ساعت قبل از خواب غذا نخورید.
    * هنگام غذا خوردن لباس تنگ نپوشید و از کمربند استفاده نکنید.
    * موقع غذا خوردن راست بنشینید.
    * در هنگام خواب، سر را حدود 20 سانتیمتر بالاتر از تنه قرار دهید.
    * کاهش وزن در افراد مبتلا به اضافه‌وزن برای بهبود علائم ریفلاکس مفید است.
    * سیگار نکشید.
    خوراک بلغور گندم

    مواد لازم برای 4 نفر:

    بلغور گندم 1 پیمانه

    روغن هسته‌ی انگور 4 قاشق سوپ‌خوری

    لوبیا سبز تازه و خردکرده 20 عدد

    کنگر خردکرده 10 ساقه

    تره‌فرنگی خردکرده 1 بوته

    قارچ ورقه‌ای خردکرده 150 گرم

    سیب‌زمینی (استامبولی) خردکرده 4 عدد

    نمک به میزان لازم

    پودر تخم گشنیز 1 قاشق چای‌خوری

    رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپ‌خوری

    آب مرغ 1 پیمانه

    مواد لازم برای تهیه‌ی سس سبزی:

    کدوسبز پخته 1 عدد

    هویج پخته 1 عدد

    پیازچه 2 ساقه

    زنجفیل تازه و رنده‌کرده 1 قاشق چای‌خوری

    بادام‌زمینی بی‌نمک بوداده 1 قاشق سوپ‌خوری

    گشنیز تازه و خردکرده 1 قاشق سوپ‌خوری

    سرکه‌ی برنج 1 قاشق سوپ‌خوری

    روش تهیه:

    * ابتدا بلغور را در حدود 2 ساعت بخیسانید. حالا آن را با مقدار کمی آب و نمک بپزید.

    * بعد از پخت، روغن را بیفزایید. لوبیا سبز، کنگر و تره‌فرنگی را نیز بخارپز کنید.

    * اکنون قارچ، سیب‌زمینی و سبزی‌های یادشده را با بلغور ترکیب کنید.

    * نمک، تخم گشنیز، رب گوجه‌فرنگی و آب مرغ را به آن بیفزایید و روی حرارت ملایم بپزید.

    * اینک خوراک را برای پذیرائی در ظروف مناسبی بکشید و همراه با سس میل کنید.
    روش تهیه‌ی سس:

    * همه‌ی مواد را درون کاسه‌ی مخلوط‌کن بریزید و پوره کنید.

    * آن‌گاه سس را در حدود یک ساعت در یخچال نگه‌دارید تا خنک شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.