خوراک بلغور و اسفناج

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #94980
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    این غذای متفاوت کشور ترکیه را یاد بگیرید این مقدار برای دو نفر کافیست

    مواد لازم:
    اسفناج 500 گرم
    پیاز 1 عدد
    بلغور 3 قاشق
    روغن زیتون 2 قاشق
    رب نصف قاشق
    نمک
    طرز تهیه :
    اسفناجها را شسته و سپس خرد میکنیم اکنون در یک قابلمه روغن زیتون ریخته رویش پیاز ریز خردشده ریخته و 1 دقیقه تفت می دهیم سپس رب ریخته یک دقیقه دیگر تفت می دهیم سپس اسفناجها را می ریزیم یک دقیقه دیگر تفت می دهیم رویش بلغور, نمک, و مقداری آب بحدی که روی اسفناجها را بگیرد یکی دو بار مخلوط کرده درب قابلمه را گذاشته و در حرارت کم بمدت 20 دقیقه بپزد
    hiDoctor.ir

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.