خوراک بادمجان و گوجه برای کسانی که علاقه زیادی به خوردن بادمجان دارند انتخاب مناسبی است توصیه می کنیم آن را برای نهار یا شام امروزتان تهیه کنید
مواد لازم:
بادمجان: 6- 5 عدد
روغن زیتون: 6 قاشق غذاخوری
کمی برگ رزماری
گوجه فرنگی: 800 گرم
سیر (ساطوری شده): 1 حبه
پنیر پارمزان (رنده شده): 450 گرم
مقداری برگ ریحان خرد شده
نمک و فلفل سیاه نیمکوب
طرز تهیه:
فر را روی 220 درجه سانتیگراد روشن کنید.
بادمجان ها را (با پوست و از طول) به ورقه هایی با ضخامت 1 سانتیمتر برش دهید و دو طرفشان را به روغن زیتون آغشته کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. بادمجان ها را روی سینی فر بچینید. سینی را در طبقه ی دوم (از بالا) قرار داده و بادمجان ها را 20- 15 دقیقه بپزید. در این فاصله برگهای رزماری را ریز کنید.
گوجه فرنگی ها را *پوست گرفته، خرد کنید و در قابلمه ای با سیر و رزماری روی حرارت متوسط 15 دقیقه بپزید.
بادمجان ها را با کمی نمک و فلفل سیاه نیمکوب مزه دار کنید.
یک ورقه بادمجان، مقداری سس گوجه فرنگی، کمی ریحان و مقداری پنیر رویش بریزید. یک ورقه بادمجان دیگر و به همین ترتیب با 4- 3 ورقه بادمجان تهیه کنید. به نسبت تعداد ورقه های بادمجان، به همین شکل چند کاناپه تهیه کنید تا مواد تمام شود. سپس سینی را 5 دقیقه دیگر در فر قرار دهید.
همراه با این غذا نان باگت نوش جان کنید.
* روش گرفتن پوست گوجه فرنگی
با نوک یک چاقوی تیز روی پوست گوجه فرنگی یک ضربدر بزنید. گوجه فرنگی را در کاسه ای گذاشته و برای چند لحظه آب جوش رویش بریزید. سپس آب سرد رویش ریخته و با استفاده از کارد پوست گوجه فرنگی را بگیرید.