در این متن که در سایت تخصصی دنیس داوسان منتشر شده به چند خوردنی اشاره شده که می توان با مصرف آن ها استخوان ها را تقویت کرده و دست کم پوکی استخوان را به تعویق انداخت.
_اولین و مهمترین ماده خوراکی محکم کننده استخوان ها، «شیر» است. به همین خاطر است که مادرتان دائم توصیه می کند روزانه یک لیوان شیر بنوشید. شیر منبع حیاتی از کلسیم و همچنین ویتامین d است. متخصصان تغذیه می گویند: هر چند سایر فرآورده های لبنی مانند پنیر و بستنی هم گزینه های خوبی هستند، اما با وجود دارا بودن کلسیم اغلب آن ها فاقد ویتامین d هستند. به علاوه اگر لبنیات کم چرب را انتخاب کنید، از تمام مزایای تغذیه ای آن ها بهره مند خواهید شد.
_مورد بعدی دانه ها و مغز خشکبار هستند، هیچ وقت خاصیت مغز خشکبار را دست کم نگیرید. دانه هایی مثل تخمه کدو حلوایی سرشار از منیزیم است که به متابولیسم کلسیم کمک می کند.سایر مغزها نیز مثل بادام و پسته باید مصرف شوند.
_خوردنی بعدی که بسیار توصیه می شود مغز «گردو» است که به دلیل اهمیت آن جداگانه مطرح شده است. مغز گردو سرشار از اسید چرب امگا سه است که مزایای فراوانی دارد. همچنین حاوی اسید «آلفا لینولیئک» است که استخوان ها را تقویت می کند.
_مورد آخر و البته حائز اهمیت « هویج» است. هویج سرشار از «آلفا کاروتن»، «بتا کاروتن» و «بتا کریپتوکسانتین» است که به صورت خام و در سالاد باید از آن ها مصرف کنید، چون در تقویت استخوان ها موثر است.
منبع :همشهری آنلاین