پزشکان موسسه «لاوکسیر» اسپانیا به افراد مبتلا به بیماری ریوی توصیه کردند که از خوردن مواد غذایی و میوههایی مانند عدس، لوبیا سبز، فلفل، سیب، خربزه و آووکادو ، غذاهای سرخکرده، پرچرب، ادویهدار، گل کلم، ذرت، خیار، تره فرنگی، پیاز، نخود فرنگی و نوشابههای گازدار است. پرهیز کنند. متخصصان این موسسه همچنین میگویند: آنگونه که میزان ناکافی غذا برای ریه مضر است، حجم زیاد غذا نیز برای ریهها ضرر دارد زیرا هضم آن موجب ایجاد مشکل در اکسیژنرسانی به ریهها میشود.
طبق این گزارش این مواد شامل گردو و انواع میوههای خشک دارای منبع طبیعی اسیدهای چرب غیراشباع، فیبر و پروتئین است اما به هر حال مصرف این خوراکیها نیز باید به طور متعادل باشد.
پزشکان افزون بر این غذاها، توصیه کردهاند که انواع خوراکهای دریایی، جایگزین گوشت قرمز و گوشتهای بریان و کبابشده شوند زیرا خوراک دریایی سرشار از امگا 3 است.
پریسا دامغانیان- کارشناس ارشد تغذیه ورژیم درمانی