مصرف برخی از خوراکیهابا مواد غذایی متابولیسم بدن را افزایش میدهد و چربیهای انباشته شده در نقاط بدن را سوزانده و ترکیب بدن ما را متناسب میکند.
مصرف برخی از خوراکیها از جمله آووکادو، فلفل چیلی، آجیلهای کم کالری، نسکافه و قهوه، سبزیهای کم کالری مثل خیار، سویا و قارچ متابولیسم بدن را افزایش میدهد، این خوراکیها میتواند به تعدیل میزان چربی بدن ما کمک و از این طریق ما را لاغر کند.
آجیلهای کم کالری با وجود بافت چربی باعث تاخیر در تخلیه معده شده که خود یک عامل در کاهش اشتها است.
قارچ و آووکادو نیز دارای بافتهای گیاهی هستند که چربیها در بافتهای فیبری خود را به دام میاندازد. مصرف انواع سالاد کاهو به دلیل بافت چربیهایی که از طریق صفرا وارد دستگاه گوارش میشود را کاهش میدهد.
____________________________________________________________________________________
زهرا یاری، کارشناس ارشد تغذیه.