گوشت ماهی دارای ویتامین های B، A و D ، کلسیم و فسفر و دارای مقدار کمی آهن، مس و سلنیوم می باشد. ماهی هایی که در آب های شور زندگی می کنند، دارای مقدار زیادی یُد می باشند. لازم به ذکر است که ماهی دارای مقدار بسیار کمی سدیم می باشد و به همین خاطر برای رژیم های کم نمک توصیه می شود.
مواد لازم براي 4-6 نفر:
فيلهي ماهي 750 گرم
اسفناج 500 گرم
كره 30 گرم
آرد 1 قاشق سوپخوري
شير 1 پيمانه
نمك و فلفل به ميزان لازم
خامه يكدوم پيمانه
پنير گوداي رندهكرده 1 پيمانه
خردهنان يكدوم پيمانه
پنير گوداي اضافي يكدوم پيمانه
ماهي را بخارپز كنيد تا كمي نرم و پخته شود. اسفناج را نيز جداگانه بخارپز كنيد. كره را در تابهي مناسبي بريزيد، روي اجاق آب كنيد و آرد را 1 دقيقه در آن تفت دهيد. بهتدريج شير را بيفزائيد و هم بزنيد تا سُس غليظ شود. نمك و فلفل را نيز اضافه نمائيد. سپس در كاسهي مناسبي، خامه، پنير و ماهي خردكرده را بريزيد، سس را به آن بيفزائيد و مخلوط سازيد.
اينك در كف كاسههاي نسوز، قدري اسفناج قرار دهيد، رويش از مواد فراهمكرده بريزيد و دوباره قدري اسفناج رويشان بريزيد. اكنون خردهنان و پنير اضافي را مخلوط كنيد و روي اسفناجها بپاشيد.
حالا در فر(تاون) گرمشده با دماي 180 درجهي سانتيگراد، بهمدت 30 دقيقه در طبقهي وسط بپزيد. آنگاه در همان ظرف از خود پذيرائي نمائيد.