خواص گوشت بوقلمون

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #82841
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]150گرم گوشت بوقلمون حدود نیمی از اسید فولیك مورد نیاز روزانه را تأمین می كند. همچنین منبع خوبی از پروتئین، سلنیوم، روی و پتاسیم و ویتامین های B1 B3 B6 و B12 و اسیدآمینه تریپتوفان است.
    بوقلمون كلسترول بد خون را كاهش می دهد، آرامش و سرحالی ایجاد می كند، از سرطان جلوگیری می كند، ترشح هورمون تستوسترون را افزایش می دهد، سیستم ایمنی را تقویت می كند.
    گوشت سفید و بدون پوست بوقلمون، یك ماده غذایی با پروتئین بالا و چربی كم است. كسانی كه باید غذاهای كم چرب بخورند، می توانند از قسمت سفید گوشت بوقلمون استفاده كنند.

    نکات مهم:
    1- گوشت بوقلمون دارای اسید آمینه پورین است، لذا مبتلایان به نقرس باید آن را به میزان خیلی كم مصرف كنند.
    2- گوشت بوقلمون دارای مقدار كمی اگزالات است. لذا بیماران مبتلا به سنگ كلیه اگزالاتی، خیلی كم باید آن را بخورند.
    3- بوقلمون هایی كه به طور طبیعی و ارگانیك پرورش داده می شوند، هیچ نوع هورمون و آنتی بیوتیكی در بدن خود ندارند.
    4- تقریباً تمامی چربی بوقلمون در پوست آن است. همچنین گوشت تیره رنگ آن چربی بیشتری از گوشت روشن تر (سفید) آن دارد. از قبل از پختن گوشت بوقلمون، تمامی پوست آن را جدا كنید. همچنین افراد مبتلا به چربی خون بالا بهتر است گوشت روشن تر آن را مصرف كنند.[/align]

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.