-
نویسندهنوشتهها
-
۴ دی، ۱۳۹۲ در ۱۱:۱۱ #80985
ezamani
مشارکت کننده[align=justify]- فيبر گياهي اين ميوه فراوان ولي مقدار كالري اش جزئي است.
ـ اشتها را تقويت كرده، همچنين خنك بوده و عطش را رفع مي كند.
ـ محققان اعلام نموده اند كه مصرف گريپ فروت باعث كاهش گلوكز در خون شده و خوردن آن قبل از غذا مقدار قندخون را تا سي درصد كاهش مي دهد، بنابراين در درمان مشكلات ديابتي بسيار موثر است.
ـ عمل هضم را آسان نموده، جريان شيره معدي و ترشح كيسه صفرا را سرعت مي بخشد.
ـ ويتامين «ث» موجود در آن از عوامل مهم در سوخت چربي و اكسيژن رساني به سلول هاي بدن است.
ـ اگر گريپ فروت را صبح ناشتا بخوريد، خاصيت ادرارآور بودن آن زياد مي شود، در نتيجه سموم را از بدن خارج مي كند.
ـ ميوه گريپ فروت به سبب تركيبات موجود در آن در فرمولاسيون انواع كرم ها و لوسيون هاي پوستي به كار مي رود.
ـ اين ميوه زمستاني اختلالات مفصلي را تا حد زيادي درمان مي كند.
ـ مصرف آب گريپ فروت خصوصاً هنگام ناشتا باعث كاهش چربي در بدن مي شود.
ـ گريپ فروت خون را تصفيه و كليه و كبد را پاك مي كند.
ـ بدين ترتيب كه كمي آب گريپ فروت طبيعي را با آب مخلوط و پس از غذا مصرف كنيد. اين عمل علاوه بر كاهش وزن، به پاكسازي و ضدعفوني شدن بدن كمك مي كند.
ـ آب گريپ فروت خواص ضدباكتري و آنتي اكسيداني دارد، به طوري كه التهاب مجاري گوارشي را كم كرده و روند بهبود زخم ها را سرعت مي بخشد.
ـ پرزهاي گريپ فروت علاوه بر پاكسازي دستگاه گوارش، از توليد قارچ و ويروس ها جلوگيري كرده و عفونت هاي ناشي از ويروس ها و باكتري ها را از بين مي برند.
ـ پژوهش ها نشان داده عصاره گريپ فروت مي تواند اثر درماني بر زخم هاي معده داشته باشد، اندازه زخم هاي معده را كاهش داده و بهبود سريع تر آنها كمك مي كند.
ـ چنانچه مي خواهيد از وزن تان بكاهيد، روزانه پيش از هر غذايي، چند برش از اين ميوه را بخوريد تا جلو پرخوري تان را بگيرد.
ـ گريپ فروت از ليموترش كمتر اسيدي است بنابراين آنهايي كه نمي توانند از ليموترش استفاده كنند بهتر است اين ميوه را به جاي ليموترش مصرف كنند.
ـ گريپ فروت سرشار از پكتين (فيبر محلول در آب) است كه به كاهش كلسترول خون كمك مي كند و مقدار چربي مفيد خون را بالا مي برد.
ـ بررسي ها نشان داده مصرف هفته اي ده وعده مواد غذايي سرشار از ليكوپن سبب كاهش پنجاه درصدي سرطان پروستات مي شود.
ـ اسيد فنوليك موجود در گريپ فروت، مانع تشكيل نيتروزامين، مواد سرطان زا، باليمونديدترپن و مونوترپن مي شود.
ـ بيوفلاونوييد موجود در گريپ فروت، از عملكرد هورمون هايي كه باعث رشد غده (تومور) مي شوند، جلوگيري مي كند.
ـ مصرف روزانه گريپ فروت در كاهش علائم بيماران مبتلا به آماس مفصل روماتيسمي، آرتريت روماتوييد، لوپوس و ساير بيماري هاي التهابي موثر مي باشد.
ـ گريپ فروت داروي خواب است. اگر مي خواهيد خوابي خوش و سنگين داشته باشيد يك عدد گريپ فروت يا آب آن را قبل از رفتن به رختخواب بخوريد.
ـ گريپ فروت ضد سرماخوردگي است و تب را پايين مي آورد، از اين رو بهتر است هنگام سرماخوردگي و تب آب آن را بنوشيد.
ـ آنهايي كه كليه، مثانه و كيسه صفرايشان سنگ توليد مي كند حتماً بايد گريپ فروت بخورند زيرا اين ميوه از تشكيل سنگ جلوگيري مي كند.
ـ اين ميوه شفابخش قلب است زيرا كلسترول را پايين آورده، رگ ها را از وجود چربي ها و مواد رسوب كرده پاك مي كند و پيشرفت تصلب شرايين را متوقف مي سازد.
ـ گريپ فروت آنتي سلوليت بوده و از تجمع آب زير پوست جلوگيري مي كند.
ـ اين ميوه به سبب داشتن ويتامين «ث» فراوان، باعث كاهش درد و التيام زخم ها و خونريزي لثه شده و براي سلامت دهان و دندان مفيد است.
ـ بررسي ها نشان مي دهد افرادي كه مصرف گريپ فروت، ده درصد از برنامه غذايي روزانه شان را تشكيل مي دهد، به ميزان قابل توجهي كمتر در معرض بروز پوكي استخوان هستند زيرا مصرف اين ميوه ها با كمك به استحكام استخوان ها از بروز پوكي استخوان جلوگيري مي كند. چنانچه اين افراد در برنامه غذايي شان منابع سرشار از منيزيم را نيز بگنجانند، اين تاثير به حداكثر خود خواهد رسيد.[/align] -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.