- 
		نویسندهنوشتهها
 - 
		
			
				
۲۲ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۰۹:۰۷ #76768
ezamani
مشارکت کننده[align=justify]مصرف روزی یک مشت گردو از بروز بیماری قلبی پیشگیری می کند. محققان در تحقیقات خود دریافتند ۴ ساعت بعد از مصرف گردو یا روغن آن، میزان کلسترول خون بهبود چشمگیری پیدا می کند و انعطاف پذیری ر گ ها افزایش می یابد.
این مغز دارای خواص زیادی است:
سرشار از اسید چربی امگا۳ است.
غنی از پروتئین است.
منبع غنی مواد معدنی از جمله منگنز، مس، پتاسیم، کلسیم، آهن، منیزیم، روی و سلنیم است.
فاقد چربی ترانس یا کلسترول است.
براساس طب چینی، گردو تقویت کننده کلیه و کمر،منقبض کننده ریه، تسکین دهنده آسم و چرب کننده روده است.
خاصیت آنتی اکسیدان دارد که علاوه بر تقویت سیستم ایمنی، روند پیری را نیز به تاخیر می اندازد.
برای تغذیه سیستم مغز،به کودک خود روزی یک عدد گردو بدهید.
برای بیماران دیابت نوع۲ مفید است.
با مصرف گردو یا روغن آن بهتر می توانید استرس را تحمل کنید.[/align]۲۲ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۰۹:۲۳ #100219s.samadi
مشارکت کنندهعمده ترین شکل موجود ویتامین E در مغزها گاما توکوفرول می باشد که یافته ها بیانگر این مطلب هستند که پس از مصرف گردو سطح گاما توکوفرول در بدن 2 برابر می شود و LDL یا کلسترول بد بیش از 33 درصد کاهش می یابد. فراموش نکنیم که LDL اکسید شده می تواند منجر به التهاب عروق شود و منجر به بروز بیماری های حاد قلبی گردد.
۲۳ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۰۲:۰۲ #100236madjd
مدیرکلاگر چه گردو خواص زیادی دارد و برای سلامتی ما بسیار مفید است اما نباید در مصرف آن دچار افراط شوید. مصرف روزانه 30 گرم از این مادهی غذایی کافی است. با وجود این که چربیهای موجود در گردو جزو چربیهای مفید محسوب میشوند اما در هر حال این مادهی غذایی چرب است و نباید در مصرف آن دچار افراط شوید.
 - 
		نویسندهنوشتهها
 
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.
 







