-
نویسندهنوشتهها
-
۲۱ دی، ۱۳۹۱ در ۰۳:۳۶ #75181aminiمشارکت کننده
1. طبع كرفس گرم و خشك است.
2. تخم كرفس بازكننده گرفتگیها و انسداد است به هضم غذا كمك میكند.
3. تخم كرفس برای ریه مضر است.
4. كرفس محرك نیروی جنسی میباشد مخصوصاً تخم آن.
5. حضرت محمد(ص) فرمودهاند: بر شما باد خوردن كرفس كه عقل را میافزاید.
6. كرفس برای تقویت عمومی بدن بسیار مناسب است.
7. تببر و دافع صفرا است.
برای مشاهده ادامه این پست به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.
8. دفع كننده اسیداوریك میباشد.
9. درمان كننده آب آوردن نسوج و خیز عمومی بدن میباشد.
10. ضدیرقان است.
11. نكته مهم: خانمهای حامله و بچه شیرده و كسانی كه بیماری كلیوی یا صرع دارند سعی كنند از خوردن كرفس خودداری كنند.
12. یك سالاد خوب جهت شفابخشیدن به رماتیسم، سیاتیك و بیماریهای مفصلی: كاهو و كرفس را خرد نموده قبل از غذا میل كنند.
13. یك سالاد دیگر خوب و مقوی به عنوان شام برای كسانی كه میخواهند گیاهخواری كنند. خیار + كرفس + كلم + هویج + گوجهفرنگی به اندازه مناسب و 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون این سالاد برای خیلی از بیماریها مفید میباشد.
14. كسانی كه میخواهند لاغر شوند هفتهای دو شب سالاد شماره 13 به عنوان شام استفاده كنند.
15. آب كرفس برای بیماری قند مفید است.
16. كرفس تصفیه كننده خون است.
17. كسانی كه مبتلا به نقرس هستند كرفس را در برنامه غذایی خود قرار دهند كرفس برای تنگی نفس مفید است.
18. خوردن كرفس باعث جلوگیری از جذام و پیسی میشود.
19. برای بازشدن صدا از كرفس استفاده كنید چه به صورت پخته، چه به صورت خام و سالاد.
20. كرفس تقویت كننده غدهها میباشد مخصوصاً غدهی فوق كلیوی میباشد.
21. كسانی كه آسم دارند از كرفس چه خام و پخته مخصوصاً آب آن مخلوط با آبلیمو میل كنند.
22. برای درمان بادهای مخالف (منظور بادهایی كه در بدن وجود دارد) تخم كرفس را كوبیده با شكر مخلوط نموده به طور نامنظم یك قاشق میل شود. چند روز میل شود، سپس فاصله مجدداً شروع شود.
23. كرفس باعث محكم شدن لثهها میگردد و از خونریزی جلوگیری میكند.
24. دم كرده تخم كرفس ضدعفونی كننده مجاری ادرار است. 10 گرم در 300 سیسی آب جوش دم كرده روزی 3 فنجان میل شود.
25. برای درمان دردهای رماتیسمی كرفس را بكوبید با آرد برنج مخلوط كنید در محل به صورت ضماد بگذارید.
26. برای خردكردن سنگهایی كه در كلیه و مثانه میباشد آب كرفس را همراه با مرزه روزی 3 استكان میل كنید با احتیاط.
27. كرفس خوشبو كننده دهان است.
28. كرفس اشتهاآور است مخصوصاً برگهای آن.
29. برای بیماریهای ریوی و گرفتگی صدا برگ كرفس را به مقدار 15 گرم در 500 سیسی آب جوشانده صاف نموده همراه شیر مخلوط كرده میل شود.
30. كسانی كه تصلب شرایین دارند از روش مختلف كرفس (خام، پخته، آبپز…) استفاده كنند.
31. جهت درد پستان كرفس را كوبیده به صورت ضماد بگذارید.
32. برای درمان لاغری برگهای تازه كرفس را با سالاد مخلوط كرده میل كنید.
33. اگر دچار سرماخوردگی سختی شدید كرفس + پیاز خام + كمی آبلیمو بعنوان سالاد استفاده كنید.
34. برای سردردهایی كه ناشی از سرماخوردگی میباشد از روش شماره 33 استفاده كنید.
35. برای تقویت معده 5 گرم تخم كرفس را در 150 سیسی آب جوش دم كرده، یك فنجان بعد از غذا میل شود.
36. برای دیسك كمر مانند شماره 25 استفاده كنند.
کلینیک رژیم درمانی نوین_دکتر فرشچی
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.