خواص کرفس در طب سنتی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #75181
    amini
    مشارکت کننده

    1. طبع كرفس گرم و خشك است.

    2. تخم كرفس بازكننده گرفتگی‎ها و انسداد است به هضم غذا كمك می‎كند.

    3. تخم كرفس برای ریه مضر است.

    4. كرفس محرك نیروی جنسی می‎باشد مخصوصاً تخم آن.

    5. حضرت محمد(ص) فرموده‎اند: بر شما باد خوردن كرفس كه عقل را می‎افزاید.

    6. كرفس برای تقویت عمومی بدن بسیار مناسب است.

    7. تب‎بر و دافع صفرا است.

    برای مشاهده ادامه این پست به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

    8. دفع كننده اسیداوریك می‎باشد.

    9. درمان كننده آب آوردن نسوج و خیز عمومی بدن می‎باشد.

    10. ضدیرقان است.

    11. نكته مهم: خانم‎های حامله و بچه شیرده و كسانی كه بیماری كلیوی یا صرع دارند سعی كنند از خوردن كرفس خودداری كنند.

    12. یك سالاد خوب جهت شفابخشیدن به رماتیسم، سیاتیك و بیماری‎های مفصلی: كاهو و كرفس را خرد نموده قبل از غذا میل كنند.

    13. یك سالاد دیگر خوب و مقوی به عنوان شام برای كسانی كه می‎خواهند گیاه‎خواری كنند. خیار + كرفس + كلم + هویج + گوجه‎فرنگی به اندازه مناسب و 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون این سالاد برای خیلی از بیماری‎ها مفید می‎باشد.

    14. كسانی كه می‎خواهند لاغر شوند هفته‎ای دو شب سالاد شماره 13 به عنوان شام استفاده كنند.

    15. آب كرفس برای بیماری قند مفید است.

    16. كرفس تصفیه كننده خون است.

    17. كسانی كه مبتلا به نقرس هستند كرفس را در برنامه غذایی خود قرار دهند كرفس برای تنگی نفس مفید است.

    18. خوردن كرفس باعث جلوگیری از جذام و پیسی می‎شود.

    19. برای بازشدن صدا از كرفس استفاده كنید چه به صورت پخته، چه به صورت خام و سالاد.

    20. كرفس تقویت كننده غده‎ها می‎باشد مخصوصاً غده‎ی فوق كلیوی می‎باشد.

    21. كسانی كه آسم دارند از كرفس چه خام و پخته مخصوصاً آب آن مخلوط با آبلیمو میل كنند.

    22. برای درمان بادهای مخالف (منظور بادهایی كه در بدن وجود دارد) تخم كرفس را كوبیده با شكر مخلوط نموده به طور نامنظم یك قاشق میل شود. چند روز میل شود، سپس فاصله مجدداً شروع شود.

    23. كرفس باعث محكم شدن لثه‎ها می‎گردد و از خونریزی جلوگیری می‎كند.

    24. دم كرده تخم كرفس ضدعفونی كننده مجاری ادرار است. 10 گرم در 300 سی‎سی آب جوش دم كرده روزی 3 فنجان میل شود.

    25. برای درمان دردهای رماتیسمی كرفس را بكوبید با آرد برنج مخلوط كنید در محل به صورت ضماد بگذارید.

    26. برای خردكردن سنگ‎هایی كه در كلیه و مثانه می‎باشد آب كرفس را همراه با مرزه روزی 3 استكان میل كنید با احتیاط.

    27. كرفس خوشبو كننده دهان است.

    28. كرفس اشتهاآور است مخصوصاً برگ‎های آن.

    29. برای بیماری‎های ریوی و گرفتگی صدا برگ كرفس را به مقدار 15 گرم در 500 سی‎سی آب جوشانده صاف نموده همراه شیر مخلوط كرده میل شود.

    30. كسانی كه تصلب شرایین دارند از روش مختلف كرفس (خام، پخته، آب‎پز…) استفاده كنند.

    31. جهت درد پستان كرفس را كوبیده به صورت ضماد بگذارید.

    32. برای درمان لاغری برگ‎های تازه كرفس را با سالاد مخلوط كرده میل كنید.

    33. اگر دچار سرماخوردگی سختی شدید كرفس + پیاز خام + كمی آبلیمو بعنوان سالاد استفاده كنید.

    34. برای سردردهایی كه ناشی از سرماخوردگی می‎باشد از روش شماره 33 استفاده كنید.

    35. برای تقویت معده 5 گرم تخم كرفس را در 150 سی‎سی آب جوش دم كرده، یك فنجان بعد از غذا میل شود.

    36. برای دیسك كمر مانند شماره 25 استفاده كنند.

    کلینیک رژیم درمانی نوین_دکتر فرشچی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.