-
نویسندهنوشتهها
-
۸ دی، ۱۳۸۹ در ۰۲:۱۰ #69558azyمشارکت کننده
كدو سبز سرشار از ویتامین A است . ویتامین A در بینایی ، رشد و نمو بدن و سیستم ایمنی بدن مؤثر است و باعث مصونیت در برابر بیماری های عفونی می شود . همچنین در درمان چاقی و کاهش قند خون نیز تاثیر بسزایی دارد .
افزایش سلامت كلی
اگرچه مانند سبزیجات ریشهای مثل بابا آدم، و مقوی نیست اما در كدو تاثیرات ضد سرطانی یافت شده است. بعضی بررسیهای آزمایشگاهی نشان داده است كه آب گرفته شده از كدو با آب ، كدو تنبل و از لحاظ جلوگیری از جهش سلولی(تغییرات سرطانی)یكسان است.سلامت مردان را افزایش میدهد.
در بررسیهای پژوهشی، عصاره گرفته شده از كدو به كاهش اثر حالتی در مردان به نام benign prostatic hypertrophy یا BPH (بزرگی غده پروستات )كمك میكند. در این وضعیت، غده پروستات به طور مشكوكی بزرگ میشود كه میتواند باعث ایجاد مشكل ادراری و فعالیت جنسی شود. به خصوص در تركیب با دیگر مواد غذایی گیاهی، كدو در كاهش علائم BPH نقش موثری دارد.محافظت در برابر بیماریهای قلبی ـ عروقی
موادمغذی موجود در این كدو بسیار موثر هستند. در سیستم طبقه بندی غذایی، كدو تابستانی سرشار از ویتامینC ، منگنز و همچنین منبع بسیار خوبی از ، ویتامین Aكه در آن (شبه كاروتن از قبیل بتا كاروتن وجود دارد) فیبر، پتاسیم، فولات، مس، ریبوفلاوین و فسفر است.بسیاری از این مواد مغذی برای پیشگیری از بیماریهای تصلب شرائین و بیماریهای قلبی ـ دیابتی مفید هستند. منیزیم موجود در كدو تابستانی برای كاهش خطر حمله قلبی و سكته نیز مفید است. منیزیم همراه با پتاسیم، پایین آورندههستند. ویتامین C و بتا كاروتن یافت شده در كدو تابستانی از اكسیده شدن كلسترول جلوگیری میكنند. از آنجایی كه اكسیداسیون كلسترول در دیواره رگهای خونی روی میدهد بنابراین این مواد مغذی به كاهش پیشرفت تصلب شرائین كمك میكنند. بدن از ویتامین فولات به منظور كاهش متابولیك خطرناكی به نام homocysteine كه عامل حمله قلبی و سكته در سطحهای بالاست، استفاده میكند. و در آخر، فیبر كدوی تابستانی كاهندهست كه در نتیجه آن خطر تصلب شرائین و بیماریهای قلبی ـ دیابتی را كاهش میدهد.
كدو، غذایی علیه بیماریها
موادمغذی در كدو تابستانی برای پیشگیری از بیماریها مفید است. خوردن غذاهایی با فیبر بالا باعث میشود تا سم های سرطان زا از سلولهای کولون دفع شوند، همچنین فولات، ویتامین C و بتا كاروتن از این سلولها در برابر مواد شیمیایی كه باعث سرطان کولون میشود محافظت میكنند. آنتی اكسیدانهای ویتامین C خاصیت ضد التهابی دارند كه در شرایطی چون ورم مفاصل و استخوان و آرتروزهای روماتیسمی و هر جا كه تورم وجود داشته باشد موثرند. مس یافت شده در این نوع كدو نیزتاثیر بسزایی در كاهش علائم دردناك در آرتروزهای روماتیسمیدارد.چگونه ذخیره و انتخاب كنیم.
در هنگام خرید كدو، آنهایی را بخرید كه سنگینتر از اندازهشان باشد و پوستی براق و تمیز دارند. پوست آن نباید خیلی سفت باشد چون پوست سفت نشاندهنده بیش از حد رسیده بودن كدو و تخمهای سفت و گوشت ریش ریش است. كدوهایی را كه اندازه متوسط دارند خریداری كنید چون آنهایی كه خیلی بزرگ هستند ممكن است الیافی یا ریشهدار باشند، همچنین آنهایی كه خیلی كوچك هستند مزه خوبی ندارند.كدو تابستانی خیلی نازك و شكننده است و باید آنها را با دقت حمل كرد. سوراخهای روی كدو نشان دهنده فساد و خرابی در آن است. كدو را باید نشسته دركیسه پلاستیكی در یخچال نگهداری كرد. در این صورت تا هفت روز میتوان آنها را نگهداری كرد. كدو را میتوان فریز كرد در این حالت گوشت آن نرمتر میشود. برای این كار دو دقیقه قبل از فریز كردن پوست آن را بكنید.
حال که به مزایا و فوائد بسیار زیاد کدو پی بردید می توانید آن را به طرق گوناگون سرو کنید . سبزی خردکن آکاالکتریک یکی از بهترین وسایلی است که شما را در تهیه انواع مختلف غذا با کدو یاری می کند .
۸ دی، ۱۳۸۹ در ۰۳:۰۱ #96410madjdمدیرکلممنون
میشه دستور پخت غذاهای درست شده با کدو رو هم بگذارید؟۸ دی، ۱۳۸۹ در ۰۸:۴۲ #96427azyمشارکت کنندهخواهش میکنم
بفرمایید این هم دستور طبخ خوراک کدو..
http://www.novindiet.net/ -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.