خواص کدوحلوایی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #74553
    araghi
    مشارکت کننده

    مصرف روزانه تمامی سبزی‌های سبز و زرد مثل هویج و كدو حلوایی، به همه گروه‌های سنی توصیه می‌شود، زیرا بررسی‌ها نشان داده‌اند، مصرف مرتب این سبزی ها، احتمال ابتلا به سرطان پروستات را در افراد بالای 60 سال به میزان قابل‌ملاحظه‌ای كاهش می‌دهد و این موضوع به خاطر وجود كاروتنویید‌های فراوانی (مثل بتاکاروتن) است كه در این سبزی ها وجود دارد.
    به علاوه نتایج مطالعات حاكی از آن است كه سالمندانی كه میزان بتا‌كاروتن خون‌شان پایین است، بیشتر احتمال دارد به مشكلات چشمی‌ مانند آب مروارید دچار شوند و دیده شده با افزودن این سبزی به برنامه‌غذایی‌شان، احتمال ابتلا به این بیماری در سال‌های بعدی زندگی به حداقل می‌رسد.
    حتی این سبزی برای كسانی كه به سرماخوردگی و آنفلوآنزا دچارند نیز مفید است، به خصوص در فصول سرد كه این بیماری شیوع بیشتری دارد، زیرا منبع مناسب ویتامین C، E و بتاكاروتن است که همه آنها خاصیت آنتی‌اكسیدانی دارند و از بروز سرماخوردگی و آنفلوآنزا جلوگیری می‌كنند.
    همچنین به علت داشتن این آنتی‌اكسیدان‌ها، از تخریب دیواره عروق كه در اثر تجمع LDL (کلسترول بد) شكل می‌گیرد ، جلوگیری می کند و در نتیجه احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی را كم می نماید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.