خواص هندوانه

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #74551
    araghi
    مشارکت کننده

    هندوانه مدر است و به پائین آوردن فشار خون کمک می کند .
    هندوانه معده را تقویت می کند.
    پوست سفید داخل هندوانه برای زخم گلو و دهان بسیار موثر است.
    مغز تخمه هندوانه کرم های معده و روده را از بین می برد .
    هندوانه برای ورم مثانه مفید است.
    هندوانه بدن را تازه شاداب می کند .
    هندوانه برای اشخاص گرم مزاج بسیار خوب است.
    آب هندوانه مخلوط با سکنجبین علاج کننده یرقان و دفع کننده سنگ کلیه است.
    برای خنک کردن بدن در روزهای گرم تابستان هندوانه را با شکر بخورید .
    برای برطرف کردن تب و اخلاط بدن هندوانه را با شیر خشت بخورید .
    برای رفع خارش بدن هندوانه را با تمبر هندی بخورید .
    هندوانه را باید همیشه بین دو غذا خورد یعنی تقریبا سه ساعت بعد از غذا و یکساعت قبل از غذا . زیرا اگر بلافاصله بعد از غذا خوزده شود در هضم غذا اختلال ایجاد می کند همچنین نباید آنرا با میوه های دیگر مخلوط کرد زیرا تولید نفخ شکم می کند .

    مضرات :هندوانه برای اشخاص سرد مزاج و آنهائیکه دارای معده سرد می باشند مناسب نیست . اینگونه اشخاص اگر می خواهند هندوانه بخورند باید آنرا با شکر ، ویا عسل و یا گل قند بخورند . همچنین هندوانه در اشخاص سرد مزاج باعث درد مفاصل و ضعف جنسی می شود

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.