خواص میوه‌ها براساس رنگشان

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #89320
    m.jarahzadeh
    مشارکت کننده

    یکی از پرجذاب‌ترین موردی که باعث اشتیاق فرد برای خوردن میوه می‌شود رنگ های آن است.

    به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران،‌ شاید توجه کرده باشید اولین عاملی که فرد را مشتاق به خوردن میوه می‌کند رنگ های متنوعی است که در ظرف میوه دیده می‌شود.

    تاثیرات رنگ های میوه بر بدن ما
    مسعود صفوی متخصص تغذیه در این‌باره می‌گوید: میوه‌ها دارای رنگ های متفاوتی هستند که هر کدام خواص منحصر به فرد خود را دارا هستند که رنگ‌هایی مانند قرمز،‌ سبز، نارنجی ، زرد و . . . را می‌توان بیان کرد.

    وی ادامه داد:رنگ قرمز مانند فلفل دلمه، تربچه، هندوانه، رنگ زرد مانند خربزه زرد،‌هلو، طالبی و رنگ بنفش مانند کاهو بنفش هر کدام به علت آنتی اکسیدان فراوان برای بیماری های قلبی و سرطان بسیار مناسب هستند و البته رنگ نارنجی مانند هویج که دارای ویتامین A و برای رشد کودکان و نوجوانان بسیار حائز اهمیت است.

    این میوه‌ها را هر چند روز یک بار بخوریم؟
    این متخصص تغذیه بیان کرد: خوردن میوه‌ها روزی سه تا چهار عدد توصیه می‌شود.

    پس بهتر است برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی و سرطان از میوه‌ها به مقدار مناسبی مصرف کنیم.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.