لوبیاچیتی که به آن لوبیای رومی هم میگویند، یکی از محبوبترین لوبیاها در بین ایتالیاییها، پرتغالیها و ترکیهایهاست. خیلیها معتقدند که طعم این لوبیا نسبت به لوبیایسفید و حتی قرمز بهتر است و با خوردن آن کمتر دچار نفخ میشوند اما هنوز شواهدی که نشان بدهند کدامیک از انواع لوبیاها نفاختر هستند به دست نیامده است.
آمینواسید فراوان موجود در لوبیاچیتی آن را به یک منبع خوب و عالی برای دریافت پروتئین و جایگزین مناسبی برای انواع گوشتها تبدیل کرده است. بنابراین، شما میتوانید گاهی هم از این نوع لوبیا به جای گوشت در برنامهغذاییتان کمک بگیرید! یادتان باشد که لوبیای چیتی از نظر مقدار فیبر بر سایر لوبیاها برتری دارد.