خواص فندق

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #76007
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]یکی از روغن های بسیار مفید فندق، اسید لینولئیک می باشد که برای رشد بسیار مفید است. به علاوه، فندق سرشار از ویتامین ب1، ب2 و ب6 است. این ویتامین ها برای تشکیل سلول های خونی و نیز سلامت مغز بسیار سودمند هستند. مواد ذیل هم در فندق وجود دارند:
    1- کلسیم: برای سلامتی دندان ها و استخوان ها سودمند است.
    2- آهن: برای تشکیل سلول های خونی مفید است.
    3- پتاسیم: برای بهبود عملکرد سیستم عصبی و عملکرد بهینه ماهیچه ها نقش اساسی ایفا می کند.
    همچنین فندق سرشار ازآنتی اکسیدان ها، فیتوکمیکال ها و فیتوسترول هاست.
    فندق سرشار از اسیدفولیک نیز هست که از بسیاری سرطان ها، بیماری های قلبی، آلزایمر، نقص لوله عصبی و افسردگی جلوگیری می کند. فیتوکمیکال های موجود در فندق هم که شامل کاروتنوئیدها، فلاونوئیدها و پروانتوسیانیدها هستند به طور قابل توجهی از ابتلا به سرطان ها و بیماری های قلبی جلوگیری می کنند. به علاوه، این ترکیبات مانع عفونت مجاری ادرار و تشکیل لخته های خونی در بدن می شوند.[/align]

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.