متخصصان تغذیه و سلامت در یک مطالعه جالب و کم نظیر تاکید کردند که پس از کشف آسپیرین از درخت بید در سال 1829 میلادی، این بار شناسایی تاثیرمعجزه آسای عصاره میوه انار، بزرگترین دستاورد دانش پزشکی محسوب میشود.
متخصصان این ماده را آچار فرانسه طب دارویی طبیعی نامیدهاند چرا که مزایای درمانی بسیاری دارد. خواص این عصاره شامل بهبود سلامت قلبی، پایین آوردن فشار خون، درمان التهاب، کاهش خطر ابتلا به سرطانها و درعین حال، مقابله با مشکلات جنسی است.
این متخصصان برای اولین بار توانستهاند عصاره جدید بسیار باارزشی را از تمام قسمتهای میوه انار شامل دانهها، پوست و مغز این میوه بدست بیاورند. عصاره میوه انار حاوی غلظت بالایی از نوعی ماده مغذی گیاهی موسوم به «پونیکالاگین» است که فقط منحصر به میوه انار است. این ماده در پوست، دانهها و حتی پوسته زردرنگ و نازکی که دانههای انار در برمیگیرد و اغلب آن را دور میریزیم، موجود است. این ماده یک سوپر آنتیاکسیدان است که از چندی پیش تحت نام تجاری «پومگریت پیورپلاس» در انگلیس عرضه آن آغاز شده است.