پیاز خاصیت ضدسرطانی دارد. متخصصان دانشگاه کورنل بعد از مطالعه تاثیر پیاز بر رشد سلولی و تخریب رادیکالهای آزاد در سال 2004 اعلام کردند موسیر و انواع پیاز به دلیل خواص آنتیاکسیدانی فوقالعاده، تاثیر ویژهای بر کاهش پیشرفت سرطان کبد دارند و از رشد سلولهای سرطانی پیشگیری میکنند. طبق نتایج گروهی دیگر از مطالعات پزشکی، مصرف منظم پیاز به میزان دو نوبت در هفته خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کم میکند. پیاز سرشار از فلاوونوئیدهاست که از رشد تومورها جلوگیری و سلولهای روده بزرگ را از آسیب حفظ میکند. پختن گوشت با پیاز نیز میتواند به کاهش مواد سرطانزایی که هنگام پخت گوشت در حرارت بالا ایجاد میشوند، کمک کند.
پریسا دامغانیان -کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی