-
نویسندهنوشتهها
-
۲۳ بهمن، ۱۳۹۲ در ۰۶:۵۷ #81827zahra jamshidiمشارکت کننده
نقش بازدارندگي چاي سبز در ايجاد سرطان، بخصوص در سرطانهايي مانند سينه، لوله گوارش و بخصوص پروستات كاملا به اثبات رسيده است. همچنين مانع بروز سرطانهايي مانند سرطان گردن، كليه، پانكراس و غدد شيري ميشود.
آخرين تحقيقات نشان ميدهد پليفنول موجود در چاي سبز علاوه بر خاصيت پيشگيريكننده در ايجاد سرطان پروستات ميتواند از پيشرفت بيماري در افرادي كه به اين نوع سرطان مبتلا شدهاند جلوگيري كند.
يكي از ويژگيهاي خوب چاي سبز، كاهش چربي و فشار خون است. در افرادي كه به طور مرتب از اين نوع چاي استفاده ميكنند اين ويژگي ميتواند به طور چشمگيري بيماريهاي قلبي و عروقي را كاهش دهد.
يكي از خواص ديگر اين ماده شگفتانگيز، كاهنده گلوكز ناشتاي خون است. حتما شما هم ميدانيد يكي از پارامترهاي تشخيص ديابت، گلوكز ناشتاست.
تحقيقات نشان ميدهد چاي سبز باعث بهبود تعادل ميزان قند در افراد ديابتي ميشود و به دنبال آن از مشكلات عروقي ناشي از قند بالا جلوگيري خواهد كرد، چرا كه ديابت نقش بسيار مهمي در بروز مشكلات عروقي دارد و همين ميتواند احتمال بروز سكته قلبي و مغزي را در فرد ديابتي بالا ببرد.
افرادي كه همزمان چربي، قند و فشار خون بالايي دارند، در شرايط متابوليك بدنشان عدم تعادل به وجود آمده كه در اصطلاح پزشكي به آن سندرم متابوليك گفته ميشود. بد نيست بدانيد چاي سبز در بهبود سندروم متابوليك تاثير بسيار زيادي دارد.
پژوهشها نشان داده چاي سبز ميتواند باعث كاهش تكثير سلولهاي كبدي در افراد مبتلا به بيماريهاي مزمن كبدي شود.
طبق آخرين بررسيها، چاي سبز نقش موثري در پيشگيري از بيماريهايي مانند پاركينسيون و آلزايمر دارد زيرا اين نوشيدني سبز به دليل خواص آنتياكسيداني علاوه بر خاصيت پيشگيريكننده از بروز سرطان، ميتواند از بيماريهاي مرتبط با زوال مغز نيز جلوگيري كند.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.