-
نویسندهنوشتهها
-
۲۶ خرداد، ۱۳۹۳ در ۰۵:۱۴ #83783
e.amini
مشارکت کنندهبا مصرف يک فنجان توتفرنگي ميتوان دوز روزانه موردنياز به ويتامين C، را دريافت كرد؛ ويتامين C ويتاميني که باعث تقويت سيستم ايمني بدن و تشکيل بافت همبند ميشود.
مصرف انواع توتهاي رنگي از جمله توتفرنگي قندخون را چندان بالا نميبرد. اين ميوه، حاوي رنگدانه گياهي طبيعي آبي يا قرمزرنگ به نام آنتوسيانين است که ميتواند در کنترل قند قندخون نقش داشته باشد.
با توجه به نتايج يك مطالعه روي 93هزار زن، 25 تا 42 سال، مصرف 3 وعده توتفرنگي يا زغالاخته در هفته يا حتي بيشتر از آن، احتمال بروز بيماريهاي قلبي-عروقي را تا يکسوم کاهش ميدهد. براساس نتايج اين مطالعه كه سال گذشته در مجله انجمن قلب آمريکا چاپ شد، آنتوسيانين موجود در انواع توت ممکن است به باز شدن رگهاي خوني و کاهش تجمع پلاک (کاهش احتمال لخته شدن و سکته) کمک کند.
علاوه بر اين، تيمي از پژوهشگران ايتاليايي و اسپانيايي، از 23 نفر كه سالم بودند، خواستند مصرف 500 گرم توتفرنگي را به رژيم غذايي روزانه خود براي مدت يک ماه اضافه كنند. براساس نتايج اين يافتهها كه در شماره ماه مي مجله بيوشيمي تغذيه منتشر شد، پژوهشگران شاهد کاهش قابلتوجهي در سطح تريگليسيريد و کلسترول بد بودند.
براساس يک مطالعه قديميتر در مجله مغز و اعصاب، مصرف انواع توتها مانند توتفرنگي، حداقل 2 بار در هفته، احتمال از دست دادن حافظه و بروز زوال عقل را تا 2 سال و نيم به تاخير مياندازد.با توجه به مطالعهاي هم كه در ماه آوريل توسط روزنامه پيري سلولي چاپ شد، نتايج تحقيقات روي موشها نشان ميدهد، فلاونول موجود در توتفرنگي ميتواند در برابر از دست دادن حافظه ناشي از بيماري آلزايمر محافظت کند بنابراين در حال حاضر كه فصل اين ميوه است به مقدار كافي از فوايد آن بهره ببريد.
منبع:سلامت نیوز -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.