سیبزمینی بر التهابها چه از نوع داخلی و چه خارجی تاثیر مثبتی دارد. از آنجا كه سیبزمینی حاوی ویتامین C (یك آنتیاكسیدان خوب و ترمیمكننده مناسب)، پتاسیم و ویتامین B6 است باعث بهبود التهاب در سیستم گوارش مانند رودهها میشود. همچنین رژیم غذایی مناسبی است برای افرادی كه دچار زخمهای دهانی هستند. هر سیبزمینی كوچك (138 گرم) پخته شده حاوی 128 كالری و 10 درصد آن از كربوهیدرات تشكیل شده است. همچنین سیر باعث كم شدن چربی و فشار خون شده و خاصیت ضد میكروبی برای دستگاه گوارش دارد.