غذاهای حاوی پروتئین سویا می تواند کلسترول را کاهش دهد و می تواند گرگرفتگی پوست را بعلت یائسگی کاهش دهد و استخوانها را قویتر سازد. ایزوفلاون ( گیاهی شیمیایی و موجود در سویا)، ساختاری همچون استروژن دارد و بنظر می رسد دلیل فواید موجود در سویا وجود همین ماده باشد. مطالعات بر روی انسانها نشان داده اند که ۹۰ میلی گرم ایزوفلاون بسیار ضروری برای استخوانها می باشد.( مخصوصاً ستون فقرات)
مطالعات دیگر نیز نشان داده اند که ۵۰ تا ۷۵ میلی گرم ایزوفلاون در روز ممکن است گرمای بدن را کاهش دهد. نصف فنجان سویا، حاوی ۲۵ تا ۳۵ میلی گرم ایزوفلاون می باشد.