-
نویسندهنوشتهها
-
۲۵ شهریور، ۱۳۹۲ در ۰۷:۳۹ #79234zahra jamshidiمشارکت کننده
در برخي از مطالعات مختلف، مفيد بودن سر که سیب به اثبات رسيده است عبارتند از:
سركه، ديابت را درمان ميكند كه شايد اين خاصيت يكي از مهمترين فوايد سلامتي سركه باشد. مطالعات نشان ميدهند كه سركه سفيد، قند خون را پايين ميآورد. به عنوان مثال در سال 2007 مطالعهاي روي 11 نفر از مبتلايان به ديابت نوع 2 انجام شد و افرادي كه قبل از خواب روزانه دو قاشق غذاخوري سركه سيب ميخوردند، مقدار قندخونشان در هنگام صبح 4-6 درصد كاهش يافته بود.
سركه فشارخون را نيز كاهش ميدهد و سلامت قلب را تضمين ميكند. افرادي كه 5-6 بار در هفته سالاد خود را با سركه ميخورند، كمتر به بيماريهاي قلبي دچار ميشوند.
برخي از مطالعات آزمايشگاهي نيز نشان ميدهند كه سركه قادر است سلولهاي سرطاني را بكشد و يا سرعت رشد آنها راكاهش دهد. ولي مطالعات و بررسيها در زمينه اثرات مصرف سركه نتايج متفاوتي به دنبال دارد؛ مثلاً برخي مطالعات نشان ميدهند كه سركه باعث كاهش ابتلا به سرطان مري ميشود، در حالي كه در مطالعات ديگر مشخص شده است كه باعث افزايش احتمال ابتلا به سرطان مثانه ميگردد.
بيش از هزاران سال است كه از سركه براي كاهش وزن استفاده ميشود. سركه سفيد و انواع ديگر سركه حس سيري را در افراد ايجاد ميكنند. در سال 2005 مطالعهاي بر روي 12 نفر انجام شد كه نشان ميداد افرادي كه يك تكه نان به همراه مقداري سركه سفيد خوردهاند، به نسبت افرادي كه نان خالي خوردهاند، احساس سيري بيشتري ميكردند.
در حالي كه نتايج حاصل از اين مطالعات اميدواركننده است، ولي تمامي آنها مقدماتي هستند و بعضی از آنها فقط روي حيوانات و يا سلولهاي آزمايشگاهي انجام شدهاند؛ بنابراين براي مشخص شدن تمامي مزاياي سلامتي سركه به آزمايشهاي دقيقتري نياز است. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.