خواص سبوس گندم

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #86327
    z.yari
    مشارکت کننده

    غلاتی همچون برنج، گندم و جو که اصلی ترین منبع تغذیه و قوت غالب هستند سبوس گیری شده‌اند، به عنوان مثال، اکثر نان‌ها سبوس گیری شده و عاری از املاح حیاتی و فیبر مورد نیاز است.

    سبوس
    سبوس، غنی ترین منبع غذایی فیبر و الیاف گیاهی محسوب می‌شود..
    برای بیمارانی که از یبوست یا اختلالات روده رنج می‌برند، یک داروی طبی و گیاهی محسوب می‌شود.
    سبوس، لایه اولیه حبوبات و غلات بوده که شناخته ترین آنها، سبوس گندم، جو و برنج است.
    مصرف خوراکی‌های فیبردار مانند سبوس، دستگاه گوارش را از خطر آسیب‌های جدی مصون می‌دارد و حالت نفخی که بعد از خوردن مواد غذایی در معده و روده ایجاد می‌شود را از بین می‌برد.
    فیبر موجود در سبوس، حجم مواد دفعی در روده را افزایش داده و از طریق یک مکانیزم شیمیایی موجب رفع مشکل یبوست می‌شود.
    _____________________________________________________________________________________
    زهرا یاری، کارشناس ارشد تغذیه.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.