خواص روغن كنجد

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77590
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    اين روزها با افزايش آگاهي افراد نسبت به خواص موادغذايي‌اي مثل كنجد، مصرف روغن‌كنجد نيز به‌عنوان يك روغن گياهي در سراسر دنيا افزايش‌يافته است. روغن كنجد از بهترين روغن‌هاي گياهي و حاوي اسيدهاي چرب داراي چند پيوند دوگانه، اسيد اولئيك، لينولئيك، پالمتيك، استئاريك، ويتامينE و ليستين است. روغن كنجد، به دليل مرغوبيت زياد و بو و مزه مطبوع، ملكه روغن‌هاست و اين ويژگي‌ها به دليل وجود سزامول در آن است كه يك آنتي‌اكسيدان طبيعي محسوب مي‌شود و مقاومت روغن را در برابر اكسيداسيون بالا مي‌‌برد. روغن كنجد روغن مناسب براي پخت‌وپز، سرخ‌كردن و روغن سالاد است. روغن کنجد با رنگ روشن نسبت به حرارت مقاوم است و براي سرخ کردن مناسب است، در حالي که روغن کنجد تيره (به دست آمده از کنجد بوداده) براي تفت دادن يا پختن غذا مناسب است. اين روغن تنها حاوي چربي و منبع غني اسيدهاي چرب غيراشباع است. 2/14درصد اين روغن چربي اشباع، 7/39 درصد چربي تك‌غيراشباع و 7/39درصد چربي چند غيراشباع است. البته در كشورهاي پيشرفته از روغن كنجد براي توليد مارگارين نيز استفاده مي‌شود.

    #100874
    s.samadi
    مشارکت کننده

    فقط یه مشکلی هست من وقتی روغن کنجد را برای برنج استفاده کردم کمی طعم برنج تغییر کرد و به نظرم جالب نبود

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.