دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی ایران، عنوان کرد: تمام قسمتهای سنجد دارای خواص دارویی بسیاری است که مصرف آن در حفظ سلامت افراد کمک میکند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از آنا،دکتر محمد هاشمی درباره فواید مصرف سنجد، گفت: خواص درخت سنجد در تمام اندامهای آن از ریشه و چوب گرفته تا پوست و میوه آن منتشر است و استفاده گستردهای در صنایع غذایی، بهداشتی، دارویی، عطر سازی و چوب دارد.
دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی ایران، افزود: قسمت میانی و آردی شکل میوه سنجد حاوی 2 نوع قند و 7 نوع چربی اشباع شده و نشده است که در طب سنتی به عنوان قابض و در درمان بیماریهای دندان، لثه، اسهال و زخم معده کاربرد دارد.
به گفته وی، بخش درون یا هسته چوبی سنجد 17 نوع اسید آمینه و تعدادی پروتئین با خواص متعدد دارویی در خود دارد، به طوریکه شکل آسیاب شده آن به صورت کامل و یا پخته شده میوه کامل آن (همراه با پوست) میتواند در بهبود دردهای ناشی از آرتروز موثر باشد.
هاشمی در ادامه یادآور شد: روغن هسته سنجد اثرات مفیدی در برطرف ساختن التهابات غشا مخاطی در انواع زکام و عفونتهای تنفسی دارد.
دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی ایران، عنوان کرد: جوشانده، شیره و عرق شکوفه سنجد نیز خواص دارویی متعدد از جمله تاثیر بر بهبود کیفیت گوارشی دارد.